OvaCure – curing ovarian cancer together 931 views

Curing ovarian cancer together
Follow

This company has no active jobs

OvaCure – curing ovarian cancer together

Curing ovarian cancer together

Information Company

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Category Others
  • Full Address Fruebjergvej 3, 2100 København, Denmark

Something About Company

OvaCure’s mission

OvaCure er en Not-For-Profit organisation, der er sat i verden for at kurere ovariecancer. Det er en ambitiøs målsætning, men vi tror på, at vores innovative måde at skabe samarbejde og nye forskningsprojekter på, ikke kun vil accelerere forskningen indenfor ovariecancer, men også på sigt være med til at bane vejen for helbredende behandlinger til andre dødelige kræftformer.

Kræft i æggestokkene, også kaldet ovariecancer, hører til blandt de mest dødelig kræftformer og der findes i dag ingen helbredende behandling for kvinder med ovariecancer i de sene stadier. Udsigterne er derfor dystre for de mange tusinde kvinder, der årligt får konstateret ovariecancer verden over.

OvaCure som katalysator for innovative internationale partnerskaber

OvaCure danner strategiske og innovative partnerskaber mellem de bedste danske og internationale kompetencer inden for lægevidenskab, forskning og fonde. OvaCure fungerer dermed som accelerator for at identificere, udvikle og igangsætte innovative forskningsprojekter, der har banebrydende potentiale. OvaCure vil styrke og støtte de gode kræfter, som allerede er i gang på området, og skabe en tættere dialog mellem forskere, og dermed fremme innovation, synergi og vidensdeling.

Innovation Summit – udvikling af nye projekter

På vores Innovation Summit samarbejder eksperterne omkring udvikling og optimering af kliniske projekter. OvaCure afholder årligt et Innovation Summit, hvor førende danske og internationale forskere samles for at udvikle fremtidige forskningsprojekter, som derefter tilbydes økonomisk støtte.

Office Photos

*

Contact Us

Symbion Matchmaking

Symbion MatchMaking is a service for the companies in the Symbion Community who are looking for new employees.

What is Symbion?